Psykologerne på Gården
Psykologerne på Gården   -   Høsterkøbvej 52   -   2970 Hørsholm
Du finder praksisfællesskabet "Psykologerne på Gården" beliggende på Petersborg i Høsterkøb tæt på Kongevejen mellem Holte og Hørsholm.
For gæster der kommer i bil er der parkering bag ved gården, hvor indgangen til vores praksis er. Der køres ind ad alléen og holdes til højre af vejen rundt om gården. Bag gårdens bygninger findes parkeringspladser samt indgang til kontoret. Det er vigtigt at der parkeres på de dertil beregnede p-pladser, idet der foregår meget andet færdsel på gården.


Hvis man kommer i bil fra Helsingørmotorvejen tages afkørsel 10 (Hørsholm S.). Hold til venstre i rundkørslen og kør mod Holte. Når man kort efter kører op ad en lille bakke  og gennem et lille skovområde holdes til højre i lyskrydset (ca. 800 m. fra motorvejen). Gården ligger på venstre hånd og ses fra lyskrydset.


For gæster der kommer med offentlig transport har bus 197 stoppested lige uden for vores adresse og 354 stoppested på Kongevejen lige ved Høsterkøbvej, hvorfra man kan se gården. Gående kan gå direkte op ad alléen og over gårdspladsen. Man går gennem de to jernlåger og følger den lille flisegang langs bygningen. Vores lokaler findes på 1.sal i bygningen. Luk venligst lågerne ved gennemgang. Man kan også gå bagom gården samme vej som bilerne kører.